"Ik ben de liefde
De machtigste drijvende kracht
achter elke handeling"

St Germain

Fran├žais

Klanktherapie

Klank is een wezenlijk deel van onze energie. Hij brengt ons terug naar onze diepe essentie en door het herstel van ons innerlijk contact krijgen we meer inzicht in wie we zijn.

Ons lichaam bestaat voor 80% uit vloeistof en neemt daardoor heel gemakkelijk trilling op. Het lichaam gaat vibreren op de klank waardoor het zichzelf gaat herstellen. De blokkades waar de trilling niet kan doorvloeien, worden door de klanken gemasseerd tot ze zich gaan oplossen. Er komt meer energiedoorstroming. Gedachten worden losgelaten, emoties krijgen hun rechtmatige plek en het lichaam ervaart een diepe ontspanning.

Bovenal richten de helende klanken van mijn stem en de andere instrumenten zich tot de Ziel. De klanken werken naar binnen en maken de liefhebbende, voelende, levende kracht van het hart vrij.

Nieuwe techniek: klankmassage
Door het werken met klankschalen op specifieke punten van het lichaam, resoneert de vloeistof van het lichaam mee met de klanken van de schaal.Dit geeft een weldadige ontspanning in het lichaam, activeert een betere stabiliteit in de emoties en maakt de gedachtenstroom rustiger. Een klankmassage bevorderd het bewuster aanwezig zijn in het dagdagelijkse bestaan.